Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові триває акція благодійного фонду «Серце до серце» для допомоги дітям з вадами зору

У Львові триває ІХ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» - «Я хочу бачити життя!». Акція розпочалась 7 квітня і триватиме до 27 квітня, з фіналом проведення 26-27 квітня. Акцію проводять з метою допомоги дітям з вадами зору, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Волонтери акції, а це 200 молодих людей, збиратимуть кошти, організовуватимуть масові заходи, конкурси, змагання, вікторини, виставки, аукціони.

«Кожен з волонтерів матиме бейдж-ідентифікатор, захищений печаткою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Індивідуальний номер ідентифікатора буде співпадати з таким же номером на скриньці (урна для збору коштів), до якої від перехожих збиратиме гроші волонтер. Волонтери також матимуть наклейки-сердечка, які наклеюватимуть усім, хто кидатиме гроші до скриньки. Це сприятиме кращій візуалізації кількості небайдужих людей та створюватиме відповідну святкову атмосферу і довіру.

Цього року ми плануємо закупити обладнання для діагностики проблем зору у дітей для львівських лікарень», - розповів в. о. представника Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» у Львівській області Петро Бурда.

«Ми працюємо з Фондом вже не один рік, допомагаємо в організаційній та інформаційній роботі. На жаль, останнім часом у Львові є проблема вуличних скриньок. Я дуже сподіваюся, що раніше зарекомендована репутація благодійного фонду «Серце до серця» допоможе волонтерам не потрапляти під недовіру, і діти отримають реальну допомогу від зібраних коштів», - зазначила заступник начальника управління сім’ї, молоді та спорту Львівської міської ради, начальник відділу сім’ї і молодіУляна Стадник.

«До представників всіх церков Львівщини скеровані листи від департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації, для того, щоб дозволили волонтерам збирати кошти після Богослужінь біля храмів. У районах організовують волонтерські штаби», - розповіла головний спеціаліст відділу сімейної політики департаменту соціального захисту населення ЛОДА Наталія Пашина.

Рахунок для благодійних внесків:

Одержувач: Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» р/р 2600501306399 в Київському Відділенні Центральної Філії ПАТ «Кредобанк»

МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227

Найменування платежу: «Благодійний внесок для_________ назва області (міста)».

Відео про акцію Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця»

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ