Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Профільний комітет ВРУ підтримав збільшення терміну перебування нерозмитнених авто до 30 днів

Підкомітет з питань автомобільного транспорту Комітету Верховної Ради України з питань транспорту і зв'язку прийняв рішення підтримати Проект Закону, який збільшує термін перебування на території України нерозмитнених авто з 5 до 30 днів. Про це сьогодні, 15 квітня, повідомив на своїй сторінці в мережі Facebook народний депутат, член фракції УДАР Ярослав Дубневич. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

Зокрема, депутат відзначив: «Добра новина для жителів прикордоння і тих хто слідкує за Проектом Закону "Про внесення змін до Митного кодексу України щодо встановлення строків транзитних перевезень для автомобільного транспорту" №4341 від 03.03.2014. Нагадую, мова про те, щоб дозволити перебувати на нерозмитненій машині на території України 30 діб. Сьогодні він був підтриманий підкомітетом з питань автомобільного транспорту».

Нагадаємо, 28 березня народні депутати з об’єднання «Львівщина» внесли Проект закону «Про внесення змін до Митного кодексу України щодо встановлення строків транзитних перевезень для автомобільного транспорту». В проекті йдеться про необхідність збільшення строків транзитних перевезень для автомобільного транспорту з 5 до 30 діб незалежно від переміщення в зоні діяльності конкретної митниці.

Окрім цього, 25 червня 2013 року за ініціативи депутата - члена фракції «УДАР» Володимира Сагана Львівська обласна рада звернулась до Верховної Ради України та до народних депутатів від Львівщини з ініціативою внести зміни до Митного Кодексу України щодо збільшення термінів перебування автомобільного транспорту з транзитними номерами на території України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ