Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві та Львові футболісти можуть трохи змокнути

Сьогодні, 16 квітня, в рамках української футбольної прем'єр-ліги, яка стартувала вчора, відбудуться відразу чотири матчі. До речі, температура повітря буде сприяти комфортній грі, лише в Києві і у Львові можливі короткочасні дощі, повідомили в Opogode.ua.

О 16:00 на стадіоні "Славутич-Арена" у Запоріжжі зустрінуться запорізький "Металург" і ужгородська "Говерла". Як повідомила синоптик Opogode.ua Наталка Діденко, в Запоріжжі очікують ясну погоду, температура повітря в межах +11+13 градусів.

Також о 16:00 на стадіоні "Металург" у Донецьку відбудеться матч між донецьким "Металургом" і одеським "Чорноморцем". У Донецьку прогнозують мінливу хмарність, стовпчики термометрів покажуть +10+12 градусів. 

О 18:00 на стадіоні "Україна" у Львові зустрінуться "Карпати" і маріупольський "Іллічівець". Погода може незначно вплинути на хід гри: можливий короткочасний дощ з температурою повітря близько 6-8 градусів вище нуля.

О 20:00 "Динамо" зіграє з донецьким "Шахтарем" на київському НСК "Олімпійський". Увечері в Києві також можливий короткочасний дощ, температура повітря буде комфортною: +8+10 градусів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ