Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Візз Ейр Україна» відклала відкриття нових рейсів зі Львова

«Візз Ейр Україна» сьогодні, 16 квітня, оголосила про нові зміни у своїй маршрутній мережі та потужностях у зв’язку зі збереженням низького попиту на авіаподрожі в/з України та девальвацією гривні. Зокрема, відкриття львівської бази авіакомпанії, заплановане на 30 квітня 2014 року, відкладене до того часу, поки не нормалізується ситуація на ринку, повідомила прес-служба компанії.

Як наслідок, відкриття 6 нових маршрутів зі Львова до Барселони Жирони, Неаполя, Кутаїсі, Тель-Авіва, Риму Ф’юмічіно та Валенсії тимчасово призупинене.

Рейси до Дортмунда, Мілана та Венеції Тревізо будуть виконуватися. Виконання двох рейсів із Києва – до Софії і Вільнюса – та рейсу Харків-Кутаїсі також тимчасово призупинене.

Зміни в маршрутній мережі «Візз Ейр Україна»     

Призупинені маршрути

Починаючи з

Львів – Барселона Жирона

30 квітня

Львів  – Неаполь

30 квітня

Львів  – Кутаїсі

1 травня

Львів – Тель Авів

3  травня

Львів  –  Рим Ф’юмічіно

3  травня

Львів  – Валенсія

2  травня

Харків – Кутаїсі

1  травня

Київ – Софія

2  травня

Київ – Вільнюс

30 квітня

Представники авіакомпанії вже зв’язуються з пасажирами, які придбали квитки на призупинені рейси. Їм пропонують повернення коштів у повному обсязі.

Акош Буш генеральний директор «Візз Ейр Україна» зазначив: «Авіакомпанія «Візз Ейр Україна» й надалі віддана своїй місії – пропонувати українським пасажирам квитки на авіаперельоти за доступними цінами. Зараз ми бачимо суттєве зниження попиту на подорожі в/з України. Ми сподіваємося, що така ситуація є тимчасовою і ми повернемося до попередніх обсягів, як тільки пасажирський попит відновиться. Зараз ми змушені реагувати на ситуацію зміною нашої маршрутної мережі і скороченням потужностей. Незважаючи на те, що відкладається відкриття бази у Львові і призупиняються деякі рейси з Києва і Харкова, ми докладаємо всіх зусиль, щоб пропонувати доступні авіаперельоти на 16 рейсах в/з України, які продовжуємо виконувати. Як тільки ми побачимо, що попит досяг рівня, достатнього для збільшення наших потужностей, ми будемо діяти відповідно. Хочу підкреслити, що зміни, про які ми оголошуємо сьогодні, є тимчасовими і ми маємо намір повернутися до наших початкових планів розвитку, як тільки це стане можливим».

Довідка.

З 30 квітня 2014 року «Візз Ейр Україна» пропонує авіаперельоти за 16 маршрутами до 6 країн із 3-х українських міст. Команда з понад 150 професіоналів авіакомпанії забезпечує найвищу якість послуг за конкурентно низькими цінами, завдяки чому 1 млн пасажирів скористалися послугами «Візз Ейр Україна» в 2013 році. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ