Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові для найбільш потребуючих проведуть великодній сніданок

У Великодню неділю у Львові буде організовано святковий сніданок для найбільш потребуючих мешканців міста. Сніданок традиційно відбудеться у подвір’ї школи №62, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Вже за доброю традицією восьмий рік поспіль у Світлу Великодню неділю, 20 квітня, в дворику школи №62, що на вул. Театральній, 15, буде проведено Великодній сніданок для 200 найбільш потребуючих львів’ян. Трапеза розпочнеться спільною молитвою. Очікуємо, що до нас, як і щороку, долучиться міський голова Львова», - повідомили в управлінні соціального захисту ЛМР.

До святкового Великоднього набору на кожну особу входитимуть традиційні українські продукти: ковбаса, масло, сир домашній, сік та паска. Середня вартість набору становить 95 грн.

Цього ж дня, 20 квітня, у Центрі обліку та нічного перебування бездомних, що на вул. Кирилівській, 3а, о 08 год. відбудеться Великодній сніданок для близько 40 клієнтів Центру, який організовано за підтримки отців Редемптористів з храму Йосафата, а також громад храмів Покрови Пресвятої Богородиці, з допомогою приватних підприємців та небайдужих добродіїв, котрі забажали залишатись невідомими.

«У Львові вже кілька років поспіль на Великдень відбувається соціальний сніданок для потребуючих. Люди приносять свої паски, яйця та діляться з потребуючими своєю їжею. Я вважаю, що це гарна річ, яка формує громаду міста», - зазначила Ірина Подоляк, начальник управління культури ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ