Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Владі потрібно відрізняти терористів від протестувальників Донбасу, - політолог

Влада дуже погано реагує на сепаратистські виклики на Донбасі. Дії військових навіть коментувати не хочеться. Зрозуміло, що потрібно міняти командирів і відновлювати військові трибунали. Про це сьогодні, 17 квітня, в коментарі Гал-інфо заявив політолог Віктор Небоженко.

«Ситуація на Сході країни увійде в нормальне русло, якщо за ці два три тижні Путін не введе сюди танки. Треба розуміти, що Україна не розривається на частини, як цього хоче Путін. Нема такого, що одні прагнуть до Путіна і Росії, а інші до ЄС. Сьогодні уся країна повернута у сторону Заходу. Багато країн заходу теж зіштовхувались із подібними проблемами», - сказав політолог.

Віктор Небоженко зазначив, що ситуацію яка склалася між Україною та Росією, не зовсім коректно порівнювати із Судетами, адже вона більше подібна на захоплення Франції нацистською Німеччиною, адже світ тоді теж говорив про санкції.

«Добре, що українці зорганізувались і вже розуміють, що ми можемо розраховувати лише на себе. В українсько-російській війні ми обов’язково переможемо, хоч у нас наразі мало сил», - сказав Небоженко.

Він також додав: «Владі потрібно розділити терористів та протестуючих, адже вони вийшли на вулиці, бо 20 років їх грабував Янукович та Партія регіонів».

За його словами, від інформаційних повідомлень від влади складається таке враження, ніби на сході великий сепаратистський бунт проти влади у Києві.

«Люди, які виходять з протестами на Донбасі, теж хочуть викинути з кабінетів корумпованих чиновників. Треба дати їм самостійність і посадити їхніх злодіїв, і цей регіон буде процвітаючий. Але їм варто пам’ятати, що Майдан не вимагав відокремити Хрещатик від України. Терористів та сепаратистів потрібно посадити. Ми просто з Києва не бачимо реальної картини їхніх проблем, адже між нами окуляри російської пропаганди», - сказав політолог.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ