Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові пройде І-й етап Кубку України з пейнтболу

10-11 травня у Львові на полі СКА стартує І етап Кубку України з пейнтболу. До участі в турнірі запрошуються усі зацікавлені команди України, які змагатимуться між собою за перемогу і можливість брати участь у подальших етапах Кубку України, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Перший етап турніру проходитиме на велотреці СКА за адресою: вул. Клепарівська, 39А. Урочисте відкриття турніру заплановане на 10 травня о 10:00 год. Турнір триватиме 10-11 травня з 9:00 до 18:00 год. Очікувана кількість учасників - 150 осіб. Команди можуть пройти реєстрацію на офіційному порталі Федерації пейнтболу України. Організатором турніру є пейнтбольний клуб «Тріада» за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської обласної державної адміністрації та управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

«Важливим завданням для організаторів є розвиток особистісних контактів між молоддю усіх регіонів України для подолання упередженості, стереотипного сприйняття поділу України на Схід-Захід та отримання позитивного досвіду спілкування. Цей захід матиме суттєвий вплив на формування позитивного іміджу нашого міста та нового українського громадянського суспільства загалом.

Подія стане поєднанням культурного дозвілля та дружніх спортивних змагань. Організатори турніру радо вітатимуть усіх охочих відвідати захід та взяти участь у розважальній програмі. Проведення етапу Кубку України з пейнтболу у Львові вкотре підтвердить гасло «Львів відкритий для світу», - зазначили організатори. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ