Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Балога вважає, що Україною керує Тимошенко

Україною керує не в.о. президента Олександр Турчинов і не прем’єр-міністр Арсеній Яценюк. Державою керує Юлія Тимошенко.

Заявив в ефірі Радіо Свобода колишній глава адміністрації президента України, нині позафракційний народний депутат Віктор Балога. При цьому він не навів доказів такого твердження.

«Так як у нас сьогодні в державі вертикаль влади вибудувана, що найстрашніше, у нас нібито є виконувач обов'язки президента – він не керує державою, у нас є прем’єр – він не керує державою. У нас керує державою політичний лідер «Батьківщини» пані Тимошенко. Ну, як так може бути? Це – моя така, знаєте, можливо, уява політична, на базі того досвіду життєвого, який я провів у політиці. І треба просто оцінити рівень своєї роботи на цій посаді Турчинову, подивитися в дзеркало і сказати «я з цією роботою не справляюся». Це було б просто ідеально.

Я не критикую, я вважаю, що нам потрібно розв’язати руки прем’єр-міністру України. Він сьогодні зв’язаний своїми політичними зобов'язаннями перед політичною силою. Тому він – представник політичної сили «Батьківщина» – є прем’єром, а інша посадова особа, яка очолюватиме парламент, і відповідно виконуватиме обов’язки нового президента, до обрання нового президента, повинна бути такою, яка незаангажована у цій політичній силі. І повірте мені, не буде критики, а буде співпраця», – сказав Віктор Балога.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ