Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Турчинов: Завдання Путіна – повне знищення незалежності України

Завданням президента РФ Володимира Путіна є повна дестабілізація ситуації в Україні, і знищення її незалежності.тПро це в інтерв'ю телеканалу "Україна" заявив в.о. Президента Олександр Турчинов.

На думку Турчинова, Путін боїться України.

"Путін дуже боїться Україну, тому що вона - приклад для інших держав, як народ може сам визначати: яка влада йому до вподоби, а яку він позбавляє своєї довіри. Наш народ вирішив усунути від бюджетних годівниць, правителів, які прокралися", - зауважив він.

"Завдання Путіна - не просто захопити частину території України, а повністю дестабілізувати ситуацію у нашій країні. Дестабілізація на сході країни - це не лише удар по Донбасу, це  удар по усій Україні. Одним словом, він прагне знищити незалежну Україну - ось таке завдання переслідує режим Путіна", - заявив Турчинов.

Разом з тим, за словами Турчинова, російська влада зневажає Віктора Януковича і навіть "не пускає його у Москву", а тримає у Ростові-на-Дону, хоча живе він у Підмосков'ї.

Разом з тим, за його словами, російська влада зневажає Віктора Януковича і "не пускає його до Москви", а тримає в Ростові-на-Дону, хоча живе він у Підмосков'ї.

"Янукович став просто пішаком, маріонеткою у грі Путіна. Тому до нього вони ставляться зверхньо і зневажливо. Навіть жодного разу йому прес-конференцію в Москві не дали провести, тільки на периферії, в Ростові. Бо вважають, що це не той рівень, який може кимось всерйоз сприйматися. … Хоча живе він в Підмосков'ї, на гроші, вкрадені в Україні .... Для такої брудної гри ( Путіна) підходить і така "краплена карта", як Янукович", - зазначив Турчинов.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ