Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Обливатися львів`янам можна, але тільки площі Ринок

Місто підтримує Великодні традиції та запрошує мешканців і гостей 21 квітня на веселі забавляння й обливання «Поливаний понеділок».

Дійство організовує управління внутрішньої політики Львівської міської ради, спільно з ЛКП «Львівводоканал», Холдингом емоцій «!Fest», компанією «Kärcher», ТРК «Люкс». Офіційне відкриття заходу о 12.00 на площі Ринок.

«Все дійство відбуватиметься на площі Ринок. Навпроти кожного входу буде стояти волонтер. Всім охочим будемо пропонувати шапочку для душу, дощові плащі та пусті пляшки. Можна буде забавлятися повітряними кульками, заповненими водою, та водяними пістолетами. На 5 точках на площі Ринок встановлені спеціальні системи, які подаватимуть воду. Також встановлено цікаві конструкції, які розсіюватимуть воду. Дійство займе всю площу Ринок, на всій території дозволено обливатися. Сухими зонами будуть літні майданчики і кафе. Відповідно, після обливань і забавлянь можна піти у кафе чи на літній майданчик, випити гарячого чаю, погрітися. Будуть також поставити сушки для сушіння волосся та мокрого одягу.

Перед входом на площу Ринок ми облаштували активну зону для ігор. Таких зон декілька. Фонтани працюватимуть, але ми проситимемо, щоб у фонтанах води не черпали. Просимо також не обливати перехожих та гостей міста, які не бажають брати участі у таких розвагах.

Ми запрошуємо всіх у центр міста на забави та поливання і просимо не обливати людей за межами спеціально відведених для цього зон», - закликає начальник управління внутрішньої політики Львівської міської ради Андрій Шевців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ