Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В Одесі православні сепаратисти створили "народну республіку Новоросію"

В Одесі православні сепаратисти оголосили про створення "народної республіки Новоросія", яку очолив глава Союзу православних громадян Валерій Кауров. Про таке рішення повідомили в ефірі російсього телеканалу LifeNews, який лояльний до сепаратистських дій на сході України та прихильників федералізації України.

В ефірі телеканалу "очільник" нової "республіки" розповів, що новоутворення затвердили голосуванням на Куликовому полі на Великдень.

Також Кауров, який наразі перебуває у Москві, бо  "недійсна київська влада оголосила його в розшук, а у його квартирі озброєні люди з автоматами провели обшук", заявив: майбутнього з Україною у "Новоросії" немає.

"Одеська Народна Республіка у складі Новоросії стане повноправним територіальним суб'єктом нової федеративної держави, абсолютно дружнього Росії", - заявив Кауров.

"Президент" самопроголошеної народної республіки Новоросія Валерій Кауров переховується у Москві.

Також він зазначив, що створення "республіки" є відповіддю на порушення "пасхального перемир"я" та протест проти арешту натхненника харківських сепаратистів Костянтина Долгова та проти відміни святкування в Одесі Дня перемоги.

За словами Каурова, "Одеська Новоросійська республіка" заявила про визнання Донецької, Харківської, Луганської та Карпаторуської народних республік".

Українська правда 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ