Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові відкрили сімейний центр активного дозвілля «SkyPark»

У Львові розпочав діяльність новий сімейний центр активного дозвілля «SkyPark» (вул. Стрийська, 202). На площі 3 тис. кв м є найбільший батутний комплекс, скеледром, підвісні канати, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На дітей також очікують лабіринти, надувні гірки, міні-гольф та інші ігрові атракціони. Для наймолодших відвідувачів (до 6 років) у «SkyPark» є окрема територія з іграшками, конструкторами, сухим басейном з кульками. Крім того, на території центру - казкові кімнати для проведення днів народжень, власна кондитерська, піцерія. Для батьків вхід у «SkyPark» є безкоштовним.

«Мені приємно, що наші львівські діти отримали дуже хороший подарунок – «Скайпарк». Тут дуже хороша атмосфера, дитина тут може цілий день бавитись. Ця інвестиція зроблена слушно. Інвестовано більше 10 млн грн. Сьогодні тут вже є 40 робочих місць і 40 львів’ян мають постійну зарплату, яка є більше 3 тис грн. Багато дітей, які прийдуть тут вперше, будуть потім мати бажання приходити ще і ще. Для батьків вхід безкоштовний, є тільки оплата за дитину.

Важливо, що діти з малозабезпечених сімей, діти-сироти також зможуть сюди приходити і отримувати задоволення. Це буде спеціальна програма міста і «Скайпарку», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

«SkyPark» ми позиціонуємо саме як сімейний і спортивно-розважальний центр. В нашому комплексі є місця для активного відпочинку як для дітей, так і для їх батьків. Ми хочемо запропонувати львів’янам можливість спільного проведення дозвілля цілими сім'ями, групами, командами й подарувати гарний настрій, позитивні емоції в комфортній атмосфері. Послугами «SkyPark» ми пропагуємо культуру гармонійного фізичного розвитку, а також здорового харчування. Адже наша ціль - здорові та щасливі люди, діти та дорослі на усій території України, та за її межами», - розповів Віктор Вікарчук, власник спортивно-розважального центру «SkyPark».

Вхід на територію «SkyPark» – у змінному взутті або в шкарпетках.

«SkyPark» у Львові - третій комплекс на території України. Такі центри вже працюють в Хмельницьку та у Вінниці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ