Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львів стане платформою для проведення Весняного ділового форуму

Поточний стан економіки України, а також перспективи її розвитку є в умовах сьогодення приводом для хвилювань з боку представників влади і бізнес-кіл, а отже, необхідним є донесення до них потрібних аналітичних та професійних даних. З цією метою 25 квітня у Львові уже вшосте відбудеться Весняний Діловий Форум, повідомила прес-0служба Львівської міської ради.

Зважаючи на події в країні, за останні кілька місяців не раз виникало питання доцільності проведення Весняного ділового форуму, – повідомляють організатори з «Ейч.Ді.Партнерз». Проте зараз існує низка питань та проблем, які потрібно вирішувати вже, і без публічних обговорень зробити це неможливо.

Як повідомили в управлінні зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР, для міста пріоритет в обговоренні становитимуть 2 питання – європейської інтеграції та розвитку інфраструктури. Зокрема, фахівці вестимуть дискусії про:

- погляд міжнародних організацій на перспективи розвитку економіки України;

- питання стабілізації економічної ситуації в Україні в умовах сьогодення;

- стратегії діяльності в напрямку євроінтеграції;

- Україну в ІТ середовищі;

- мораль та бізнес.

Обговорення відбудуться за участю представників уряду, Державного агентства залучення інвестицій, міжнародних фінансових організацій, а саме ЄБРР, НЕФКО, Міжнародної фінансової корпорації, а також українських і закордонних фахівців.

Нагадаємо, щорічно Весняний діловий форум проводять з метою встановлення ділових відносин, вільних від недовіри, визначення спільних цілей та інтересів у реалізації проектів на території України, ознайомлення з потенціалом західних областей України, а також залучення якомога більшої кількості інвестицій до Львова.З-за кордону до участі залучають представників міжнародних економічних організацій, фінансових та інвестиційних компаній, підприємств, що виявляють зацікавленість в реалізаціїбізнес-проектів на території України, успішно здійснюють підприємницьку та інвестиційну діяльність або ж планують працювати на українському ринку. Традиційними організаторами заходу є ТОВ «Юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз», спільно з ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ