Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сех реорганізувала три підрозділи апарату Львівської ОДА

Голова Львівської ОДА Ірина Сех розпорядилася скоротити деякі підрозділи та штатні одиниці в облдержадміністрації. Про це йдеться в розпорядженні122/0/5-14 від 22 квітня.

Губернатор постановила припинити діяльність таких структурних підрозділів апарату обласної державної адміністрації:

відділу контролю апарату обласної державної адміністрації шляхом реорганізації у сектор контролю апарату обласної державної адміністрації;

відділу взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції апарату обласної державної адміністрації шляхом реорганізації у відділ взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату обласної державної адміністрації і сектор запобігання та виявлення корупції апарату обласної державної адміністрації;

сектору оборонної роботи апарату обласної державної адміністрації,поклавши його функції на відділ взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату обласної державної адміністрації.

Розпорядженням також передбачено вивести зі штатного розпису апарату облдержадміністрації дві штатні посадипомічників заступників голови відділу забезпечення діяльності керівництва апарату ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ