Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львівській опері звучатимуть кінохіти у виконанні симфонічного оркестру

У рамках свого туру містами України 26 травня до Львова вперше із концертом завітає відомий в Європі симфонічний оркестр «LordsoftheSound» під керівництвом Віталія Саражинського (диригент - Віталій Фізер). На розсуд львівської публіки оркестр запропонує концертну програму «Кінохіти», яка збирає овації усюди, де не виконувалася б, повідомили організатори.

Найпопулярніші саундтреки звучатимуть на сцені Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької. Початок – о 19:00.

Програма концерту від оркестру «LordsoftheSound»  - це незабутня музична подорож у минуле і в майбутнє. Під звуки флейт, скрипок, гітар, барабанів та багатьох інших інструментів меломани-кіномани зможуть зануритися в атмосферу улюблених фільмів: «Володар перснів», «Самотній рейнджер», «Матриця», «Пірати Карибського моря», «Шерлок Холмс», «Амелі», «Гаррі Поттер», «Маска», «Убити Біла», «Джеймс Бонд», «Зоряні війни»… І це ще далеко не повний перелік саундтреків, які прозвучать у Львівській опері 26 травня.

Улюблену музику мільйонів у виконанні симфонічного оркестру доповнюватиме унікальний відеоряд. Концертна програма «Кінохіти», наскрізь пронизана позитивом, дасть публіці змогу відволіктися від політики та щоденних турбот. «Лорди Звуку» гарантують меломанам дві години кіно-музичного задоволення!

Ціна квитків на концерт «LordsoftheSound» 26 травня у Львівській опері:90 - 350 грн. Місця продажу квитків у Львові: КАСА №1 (пл. Ринок, 14; щоденно від 10:00 до 22:00) та інші квиткові каси міста. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ