Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

26 квітня у Львові проведуть книжковий гаражний розпродаж

26 квітня у межах Місяця інформування про аутизм у Львові відбудеться Третій Гаражний Розпродаж. Про це повідомили організатори.

Благодійна подія у форматі «garage sale» пройде у дворику Видавництва Старого Лева (вул. Лемківська, 15-а, біля Палацу Хоткевича): з 13 год. там можна буде придбати найкращі книжки за смішними цінами.

Організатори обіцяють ексклюзивні примірники книжок для дітей та дорослих, майстер-класи для дітей від арт-студії «Аґрафка» за мотивами книжки «Зірки і макові зернята» та участь у творчій майстерні молодої художниці Анастасії Стефурак «Прислів’я українські». Крім цього, на подвір'ї Старого Лева можна буде взяти автографи в улюблених авторів: Мар'яни Савки, Ірини Старовойт, Галини Вдовиченко, Андрія Лесіва та Романи Романишин, Катерини Міхаліциної, Мірека Боднара та багатьох інших.

«На розпродажі будуть книжки Старого Лева і за 5, і за 10, 20, 25, 30 грн, і новинки за цінами видавництва. Також Старий Лев на підтримку акції «Львів у блакитному» пропонує усім учасникам ІІІ Гаражного Розпродажу спеціальну ціну на всі книжки з блакитними обкладинками або синіми елементами дизайну»,– повідомляють організатори.

За кошти, які активісти та Старий Лев зберуть під час усіх акцій, облаштують спортивний майданчик у школі-інтернаті, де діти з особливими потребами мають можливість отримати повну середню освіту.

Довідка.

Перші Гаражні Розпродажі у Львові проводилися групою активістів минулого року у червні та вересні.Тоді благодійники збирали кошти для підтримки діяльності соціального гуртожитку ЛМГО «Оселя», де проживають особи, які проходять процес ресоціалізації. Загалом вдалося зібрати близько 30000 грн.

Місяць інформування про аутизм відбувається у Львові вперше. Це серія акцій, спрямованих на підвищення рівня толерантності до дітей з аутизмом, інформування громадян про те, що таке аутизм, з якими проблемами стикаються «люди дощу» та їхні родини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ