Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий представив п’ятірку своєї команди, яка балотуватиметься до Київради

Мер Львова Андрій Садовий представив першу п’ятірку своєї команди, яка балотуватиметься до Київради.

Як передає кореспондент Еспресо.TV, цю п'ятірку кандидатів в депутати Київради Садовий представив на прес-конференції у Києві.

Так, очолить список Садового науковець, професор Наталія Шульга. Другий номер у списку посів Сергій Гусовський, власник компанії "Ресторани Сергія Гусовського".

Третім номером у списку значиться Максим Гапчук, фінансист, директор страхової компанії "Княжа", четвертим - директор телеканалу "24" Роман Андрейко.

Садовий також поінформував, що було складено список з 21-го кандидата в депутати Київради від його команди. Цей список розміщено в мережі "Фейсбук" для обговорення з киянами. "Всі ці люди - корінні кияни", - зазначив мер Львова. Він впевнений, що всі ці кандидати пройдуть в Київраду і розраховує отримати приблизно 20-30% голосів виборців. "Скільки візьмемо, всі будуть наші", - додав він.

Разом з тим мер Львова зазначив, що сам особисто не буде балотуватися до Київради.

Нагадаємо, 31 березня Андрій Садовий заявив, що об'єднання "Самопоміч", лідером якої він є, збирається брати участь у виборах до київської міської ради.

Садовий повідомив, що виборчий список кандидатів від цього об’єднання та виборча програма буде формуватися разом з мешканцями столиці і закликав киян взяти участь у цьому процесі.

Також зазначимо, що ще наприкінці лютого у соціальній мережі Facebook з’явилась спільнота під назвою «Садового в президенти», яка поставила собі за мету змусити мера Львова взяти участь у виборах. Цю спільноту вподобали більше 18 тисяч українців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ