Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Марш вишиванок до Дня заснування дивізії СС "Галичина" у Львові таки відбудеться?

Традиційний Марш вишиванок до річниці заснування дивізії СС «Галичина» таки відбудеться у Львові 27 квітня. Про це в коментарі Гал-інфо розповіла Олена Тарасова, представник маловідомої у Львові організації "Рідна земля".

"Марш відбудеться попри схвалення чи несхвалення будь-яких організацій, груп людей чи заяви політиків будь-яких рівнів", - зазначила Олена Тарасова.

За її словами, заявку на проведення Параду Величі Духу - від першого Маршу завжди подавала саме вона. "Автономний опір" не має ніякого стосунку до організації цього параду. Починаючи від першого Маршу вишиванок, заявку подавала я. Також до його організації не мала і не має ніякого стосунку ВО «Свобода», як це стверджують різні ЗМІ», - наголосила Олена Тарасова.

Своєю чергу "Автономний" опір називає таку заяву неправдивою. "Автономний опір" організовував цей марш, починаючи, здається, чи не з 2009-го чи 2010 року. Це відомо всім, хто брав участь у цьому марші. Попереду колони завжди несли великий банер «Автономний опір», також є численні публікації в ЗМІ», – зазначив представник Автономного опору Зенон Дашак.

Нагадаємо, народний депутат Геннадій Москаль заявив, що йому стало відомо про підготовку російськими спецслужбами провокацій в Західній Україні. Серед іншого він назвав Парад вишиванок, що традиційно проводиться 28 квітня у Львові. В ньому бере участь патріотично налаштована молодь, одягнена у вишиванки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ