Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Комуністи кажуть, що Сех повинна організувати 9 травня і навіть прийти з червоним прапором

Комуністи Львівщини на 9 травня підтримають ті заходи, які запланують ветеранські організації. Про це сьогодні, 23 квітня, в коментарі Гал-інфо повідомив керівник Львівського обкому КПУ Юрій Ткаченко.

«Ми будемо підтримувати ті заходи, які запланують ветеранські організації, у тому форматі, які вони запропонують. Суспільство повинно усвідомити, що це свято не комуністів, а усього українського народу», - сказав Юрій Ткаченко.

Він також наголосив, що подбати про організацію свята - згідно із законом України щодо увіковічення пам’яті Перемоги - повинна голова Львівської ОДА Ірина Сех.

«Я звичайно розумію, що саме пані Сех у 2011 році була перша серед тих, хто  перевертав автобуси із ветеранами. Однак якщо вона не українофобка, то повинна подбати про виконання законів як представниця влади на Львівщині», - сказав Ткаченко.

Він уточнив, що українофоби це ті, хто не виконують Конституцію та законів України.

За його словами, під час святкування будуть і прапори перемоги. Юрій Ткаченко наголосив, що червоний прапор не заборонений законом, навіть більше того, червоний прапор є символікою партії УДАР Віталі Кличка.

«Якщо пані Сех погодилася бути головою Львівської ОДА, то згідно із законодавством вона повинна забезпечити належне святкування для ветеранів, і вона повинна прийти на це свято не лише з українським прапором, але й з червоним прапором перемоги», - заявив Юрій Ткаченко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ