Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Керівник львівського штабу Яроша думає, що другий тур виборів можуть зірвати

Керівником виборчого штабу кандидата в президенти України Дмитра Яроша у Львівській області є Віталій Сергатюк. В цьому статусі його представили сьогодні, 23 квітня, в ефірі громадського мовлення Львівського прес-клубу - «Прес-клуб-ГІТ».

За словами Сергатюка, завданням штабу є руйнування міфу про агресивність «Правого сектора», який нав’язує сусідня держава або ж люди в Україні, які не хочуть зміни системи влади.

Він також зазначив, що не впевнений, чи не спробують зовнішні сили зірвати проведення другого туру виборів.

«Не всі хочуть, щоб в Україні був легітимний президент, щоб і далі мати можливість кричати про нелегітимну владу, а тим часом вхопити собі те, що погано лежить. Не зацікавлені у виборах і кандидати з низьким рейтингом: вони хочуть відкласти їх на кінець року, щоб почекати більш прихильних настроїв до себе, познати свою присутність в ЗМІ, підняти свій рейтинг тощо. Думаю, є небезпека зриву виборів у другому турі, щоб визнати їх не легітимність», – заявив керівник штабу.

Віталій Сергатюк запевнив, що його кандидат хоче виборів, адже вибори – це певний зріз суспільства. Він також зазначив, що нині мова не йде про те, щоб Дмитра Яроша підтримали політичні сили, він сподівається на підтримку громадськості.

За словами Сергатюка, на даний момент триває реєстрація партії «Правий сектор». А перед тим відбувся з’їзд УНА, під час якого відбулося перейменування. До партії входять переважно активісти з Майдану і молодь.

Керівник штабу просить не поспішати кидати каміння у «Правий сектор» через їхню надмірну радикальність, натомість сприймати їх як ліки – не завжди приємні, але необхідні для одужання організму.

«Головний бій попереду на парламентських виборах. За нас голосуватиме той, хто хоче, щоб ми прочистили авгієві стайні. Мутна вода для українців не вигідна , ми хочемо її очистити. Може, поки ми будемо чистити, від нас також буде не дуже гарно пахнути, але не треба нас відкидати через те, що ми агресивні», - сказав він.

На запитання про джерела фінансування політичної сили і виборчої кампанії керівник львівського штабу відповів, що гроші дають «тверезомислячі люди, які хочуть жити чесно, чесно заробляти, знати, що є правила гри, які не міняються». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ