Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На "Карпати" у Луганську чекає короткочасний дощ і навіть гроза

23 квітня в Україні відбудуться матчі, які були заплановані ще на 8 березня. Проте умови, за яких вони будуть проходити, не є сприятливими: суха погода очікується лише на Кримському півострові. Повідомила Opogode.ua.

О 17:00 в Севастополі на однойменному стадіоні зустрінуться "Севастополь" та запорізький "Металург". Як повідомляє головний синоптик Opogode.ua Наталка Діденко, на час матчу тут очікується малохмарна суха погода. Температура повітря становитиме +12+14 градусів.

Також на 17:00 на луганському стадіоні "Авангард" запланована гра між "Зорею" та львівськими "Карпатами". До речі, погода не буде комфортною для цієї гри: у Луганську в цей час можливий короткочасний дощ і навіть гроза. Під час грози можливі пориви вітру. Стовпчики термометрів покажуть +15+18 градусів.

Також погода не буде шанувати й Донецьк, де о 19:00 на "Донбас Арені" зустрінуться "Шахтар" з "Таврією". Тут теж очікується дощ, можлива гроза, при грозі - посилення вітру. Температура повітря буде в межах +14+17 градусів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ