Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На 9 травня у Львові чекають на бійців "Оплоту"

Кримінальної розвідки у Львові не проводять, адже нема як таких правоохоронних органів. Про це сьогодні, 24 квітня, під час наради у Львівській обласній раді розповів головний редактор газети "Ратуша" Микола Савельєв.

"Всі знають, що має приїхати харківський "Оплот". Їх буде 100 чи 200 чоловік. Їдуть сюди для того, щоб спровокувати сутички та зробити відповідну картинку", - сказав Микола Савельєв.

Він наголосив, що на Львівщині і досі немає начальника міліції. За його словами, на 9 травня йтимуть не ветерани, а молодики з георгієвськими стрічками.

"Справжньому ветерану має бути під 90 років. Тому справжні ветерани вже не підуть, а підуть молодики з георгієвськими стрічками. Доречно в області було б повісити інформаційні біл-борди, які б пояснювали, що з георгієвськими стрічками на стороні нацистів воювали козаки-власівці. Треба це показувати", - заявив Савельєв.

Водночас голова Львівської облради Петро Колодій зазначив: "Насправді правоохоронні органи працюють і проводяться певні заходи". Які саме заходи він не уточнив.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ