Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

8 травня у Львівській філармонії відбудеться концерт до Дня матері з піснями Івасюка

8 травня о 19 год. у Львівській філармонії відбудеться концерт до Дня Матері «Тобі найріднішій: музика весни». Про це повідомили організатори.

У дійстві візьмуть участь чимало класичних естрадних виконавців: заслужений артист України Мар’ян Шуневич,соліст Львівського національного театру опери та балету Роман Ковальчук (обоє є ініціаторами створення цього концерту) солістка Львівської філармонії Оксана Гриб добре знане в Україні та за її межами вокальне тріо «Крайня хата», провідні музиканти, вихідці ізлегендарного ансамблю «Ватра» Ігоря Білозіра – група «19-й клас». Супроводжуватиме свято весни симфонічно-джазовий оркестр «Liberta» під батутою заслуженого артиста України ОлександраЛиченка.

«До концерту увійшла українська пісенна класика, а оскільки увесь світ відзначає 65-річчя від дня народження Володимира Івасюка, то більша частина концерту буде скомпонована з відомих та маловідомих пісень композитора, значна частина з яких присвячена жінці, любові до жінки та матері. Окрім того, прозвучать й авторські пісні Романа Ковальчука», – розповів Мар’ян Шуневич. Зокрема, звучатимуть такі пісні Івасюка як «Запроси мене у сни свої», «Балада про мальви», «Балада про дві скрипки», «Я піду у далекі гори».


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ