Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові думають, що робити з 9 травня

Голова Львівської ОДА Ірина Сех не має сумніву у тому, що потрібно відзначити 27 квітня та 9 травня. Про це вона заявила сьогодні, 23 квітня, під час наради у Львівській обласній раді, повідомив кореспондент Гал-інфо.

"Ніякого сумніву у тому, що ми повинні відзначити ті дати і згадати людей, нема. Питання у тому, як це має відбуватися у зв'язку із тими подіями, які відбуваються на Півдні та Сході країни", - сказала Ірина Сех.

За її словами, сьогодні відбулася нараді із силовиками. Відповідно, Львівська ОДА напрацює рекомендаційні заходи. Зокрема, рекомендація не проводити масових вуличних заходів 27 і 28 квітня.

"Правоохоронні органи кажуть, що це може привернути увагу тих людей, які у Львові можуть зробити провокації", - сказала Ірина Сех.

Також 27 квітня у Львіві відбудеться футбольний матч ФК "Карпати" (Львів) з "Металургом" (Запоріжжя).

Також вона додала, що 8 та 9 травня заходи зі вшанування журтв Другої світової війни відбуватимуться на цитаделі та в Тюрмі на Лонцького.

Депутат Львівської міської ради Любомир Мельничук пропонує через суд заборонити проведення усіх заходів на 9 травня, натомість він пропонує прийти до ветеранів додому, відвідати їх.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ