Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Колективу ГУ МВСУ у Львівській області представили першого заступника начальника

Сьогодні, 23 квітня, особовому складу Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області представили першого заступника начальника ГУМВС України у Львівській області – начальника слідчого управління, полковника міліції Вучкана Сергія Феодосійовича, повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Представив Сергія Вучкана тимчасово виконуючий обов’язки начальника ГУМВС України у Львівській області, полковник міліції Сергій Маруняк, котрий наголосив на тому, що новопризначений заступник багато років працює в органах внутрішніх справ, є досвідченим міліціонером та фахівцем своєї справи.
 
Під час представлення Сергій Вучкан подякував за довіру, а також пообіцяв сумлінно виконувати покладені на нього обов’язки та завдання бути публічним та відкритим.
 
Сергій Вучкан народився 20 березня 1977 року в селі Іза Хустського району Закарпатської області. На службі в органах внутрішніх - з 1994 року. Після закінчення Української національної академії внутрішніх справ розпочав свій трудовий шлях дільничним інспектором міліції, а згодом слідчим слідчого відділення Хустського районного відділу УМВС у Закарпатській області.
 
З 1998 – працював на різних посадах в управлінні по боротьбі з організованою злочинністю Управління МВС України в Закарпатській області, а у 2003 році очолив один з його відділів.
 
У 2008 році Сергій Вучкан – головний оперуповноважений Управління спеціальних операцій МВС України.
 
2009 – 2010 - перший заступник начальника міського управління – начальник кримінальної міліції Ужгородського міського управління Головного управління МВС України в Закарпатській області.
 
З липня 2010 року Сергій Вучкан очолив Мукачівський міський відділ Головного управління МВС України в Закарпатській області.
 
У 2011 – 2012 - заступник начальника Управління МВС України в Закарпатській області – начальник кримінальної міліції.
 
З жовтня 2012 - перший заступник начальника Управління МВС України у Вінницькій області – начальник слідчого управління.
 
З 18 квітня 2014  - перший заступник начальника Головного управління МВС України у Львівській області - начальник слідчого управління.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ