Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині погасили заборгованість із зарплати на 21,7 млн грн

Структурні підрозділи Головного управління Міндоходів у Львівській області спільно з місцевими органами влади у січні-березні 2014 року забезпечили погашення поточної заборгованості з виплати заробітної плати працівникам 89 підприємств на загальну суму 21,7 млн. гривень, повідомила прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Зокрема, проведено заслуховування 37 керівників підприємств з питань погашення заборгованості із заробітної плати. За результатами проведеної роботи 34 підприємства погасили заборгованість на загальну суму 13,1 млн гривень. Також проведено індивідуальну роз’яснювальну роботу з керівниками 56 підприємств, в результаті якої працівники цих підприємств отримали заборговану зарплату на загальну суму 8,6 млн гривень. До органів прокуратури передано матеріали щодо 3 підприємств, на яких загальна сума заборгованості становить 1,50 млн гривень.

Крім цього, за І квартал фахівцями Міндоходів Львівщини перевірено 30 підприємств з питань дотримання законодавства про працю. Порушення встановлені у кожному випадку, донараховано 680,9 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та штрафних санкцій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ