Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пікетували Сбербанк Росії. Фото

Активісти ініціативної групи «Бойкот російських товарів» провели акцію-пікет біля регіонального відділення Сбербанку Росії. Вони закликають львів’ян відмовитись від послуг російського банку і не фінансувати окупантів.

Перед входом до Сбербанку Росії у Львові зібралось близько двадцяти пікетувальників із плакатами. Вони вигукували «Не фінансуй окупантів!», «Путін – руки геть від України!» тощо. Також грали на акордеоні пісню «Раша гудбай».

Під час акції, активісти намалювали перед входом до банку карту України. В неї лягла дівчина, котру обмалювали крейдою, як це робить поліція із вбитими. За словами організаторів, це символізує місце злочину. «Знаєте, як поліцейські обводять крейдою мертвих, так само ми можемо обмалювати всю Україну, якщо і далі будемо віддавати свої гроші Росії», - зазначила Галина Мороз, координатор групи «Бойкот російських товарів.

На завершення акції активісти обклеїли вікна банку наліпками з зображеннями танків а також портретами Путіна.

За словами організаторів акції, вони закликають львів’ян не тримати свої гроші в Сбербанку Росії, аби не фінансувати армію Росії, що окупувала Крим та загрожує окупацією всій Україні. «Зрозуміло, що Сбербанк Росії не самоусунеться з України, тому ми звертаємось до українців, закликаючи не фінансувати російську агресію проти України», - наголосила Галина Мороз.

Фото - Сергій Бобра

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ