Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Єдина країна - єдиний тариф на проживання - ініціатива семи висококласних готелів у чотирьох містах України

«Єдина країна – єдина ціна на проживання» - це, перш за все, соціальна акція, яку підтримали сім висококласних готелів у чотирьох містах України. Три у Львові - Leopolis, Nobilis, Citadel Inn, два у Києві - RadissonBluHotel, Kyiv та RadissonBluHotel, KyivPodil, один у Полтаві – Palazzo Premier Hotel, та один у Харкові - Kharkiv Palace PremierHotel. повідомила прес-служба готелю Leopolis.

На період традиційних травневих свят, з 1 до 11 травня,усі готелі-учасники акції знизили вартість проживання до тарифу, єдиного для всіх зазначених міст. Таким чином, учасники сподіваються зацікавити туристів подорожувати Україною і відкривати для себе нові куточки рідної країни. Крім того, як і багато інших представників суспільства, ініціатори проекту зазначають, що Україна єдина, і кожен може зробити кроки для підтримки цього твердження.

Основною метою кооперації «Єдина країна - єдиний тариф» є не лише підвищення інтересу українців до подорожей Батьківщиною, але й популяризація іміджу міст, туристичних маршрутів, розвиток подальшої взаємодії у готельному бізнесі та просування бренду держави в цілому. Організатори проекту активно долучаються до розвитку внутрішнього туризму, адже подорожувати Україною не лише цікаво та захопливо, але й модно та патріотично.

Організатори акції сподіваються, що проект матиме зацікавлення не лише з боку туристів, але й інших готелів. В майбутньому є намір продовжувати та розширювати співпрацю. Кооперація між готелями може продовжуватись у рамках просування туристичног бренду країни та підтримки її іміджу.

«Я дуже вдячна всім учасникам акції за підтримку, за бажання долучитися та головне - за матеріалізацію задуму. Це чудово, коли ти можеш зателефонувати колегам, і вже через хвилину відчуваєш розуміння – так, давай це зробимо разом. Ми усвідомлюємо, що можливо, багато з наших співвітчизників утримаються від травневих подорожей, але якщо Ви все ж таки плануєте відпочити, отримати позитивні емоції, переключитися, та ще й оптимізувати бюджет, подорожуйте Україною! Ми впевнені, що ви зможете знайти варіант для кожного гаманця. Ми раді, що можемо зробити щось конкретне разом для наших гостей і ціїєю акцію також довести, що Україна – єдина!»- зазначила Галина Петренко, Директор з продажу та маркетингу RadissonBluHotel, Kyiv.

Як з'ясувало Гал-інфо, під час оголошеної акції одно- чи двомісний номер коштуватиме 1350 грн за добу. Зазвичай, такі номери у таких готелях коштують приблизно удвіче дорожче.  

Довідка.

«Леополіс»(Львів)

«Леополіс» – елітний бутік-готель, розташований у серці Львова у відреставрованій будівлі, яка є історичною пам’яткою ЮНЕСКО. Готель пропонує 72 ексклюзивні номери, 3 номери люкс та 3 вишукані представницькі апартаменти. Дизайнерські італійські меблі, розкішні предмети інтер’єру, просторі ванні кімнати, оздоблені мармуром, задовільнять смаки найвибагливіших гостей. У 2014 році готель «Леополіс» було названо одним з 5 найкращих готелів України, за версією міжнародного сайту для мандрівників TripAdvisor.

Nobilis( Львів)

«Нобіліс» - єдиний у Львові малий готель світового класу, що надає повний спектр послуг. Впізнаваний завдяки своїй унікальній архітектурі з використанням ручного розпису та музичного годинника з рухомими фігурками в людський зріст, «Нобіліс» входить в екскурсійні тури, як туристична цікавинка міста.

 Новозбудований готельний комплекс налічує 49 номерів, ресторан «Нобіліс», Лаунж-бар, та цілодобовий Лобі-бар з каміном. Для активного відпочинку та оздоровлення – Фітнес-зал та СПА-салон. Для корпоративних клієнтів -  повний спектр конференційних та додаткових послуг.

У 2013 році «Нобіліс» був обраний кращим малим готелем України за версією International Hotel Awards.

Довідка.

Citadel Inn (Львів)

Історична спадщина великої Династії Габсбургів – бутік-готель «Citadel Inn» розташований в самому серці міста Лева в парковій зоні. Унікальна фортифікаційна споруда XIX сторіччя перетворить Ваш візит в оберемок яскравих та незабутніх вражень. До Ваших послуг 26 ексклюзивних номерів, панорамний ресторан, цілодобовий Lobby Lounge та багато інших приємних та розкішних послуг. «CitadelInn» єдиний в Україні офіційний член світової асоціації елітних готелів PreferredHotelGroup (PreferredBoutique) – для наших гостей лише luxury рівень на кожному кроці.

Radisson Blu Hotel, Kyiv (Київ)

RadissonBluHotel, Kyiv - перший міжнародний мережевий готель у Києві. Він знаходиться у дипломатичному та діловому серці столиці. В готелі 255 просторих номерів, обладнаних у трьох дизайнерських стилях. Конференц-послуги готелю включають основну конференц-залу місткістю до 300 чоловік під час коктейльних прийомів та 4 кімнати для переговорів. У бістро Cote Est гості можуть поласувати SuperBuffetBreakfast, відмічений високими нагородами ресторан італійської кухні MilleMiglia порадує традиційними стравами, відпочити можна у затишномуK-LargoLoungeBar.

Radisson Blu Hotel, KyivPodil (Київ)

Ідеально розташований біля Контрактової площі, RadissonBlu готель на Подолі в Києві ласкаво запрошує гостей насолодитися спокійним відпочинком за кілька кроків від найвизначніших історичних пам’яток та культурних місць

PalazzoPremierHotel(Полтава)

PalazzoPremierHotel, що нагадує класичний палац, сповна відтворює дух та красу неповторної Полтави та гармонійно вливається до архітектурного ансамблю центральної частини міста. З вікон готелю відкривається захоплююча панорама історичного міста. Якщо вам до вподоби вишукана класика, щира гостинність та надзвичайно смачна європейська та азіатська кухня – завітайте до Палаццо, найкращого готелю міста за відгуками гостей на tripadvisor.com. Готель входить до колекції розкішних готелів «PremierHotels».

KharkivPalace Premier Hotel ( Харків)

Kharkiv Palace Premier Hotel - вишуканий та величний готель, щовтілює ідею стриманої розкоші третього тисячоліття. Тут гармонійно поєднуються вишуканість сучасної класики з функціональністю та ультрасучасним комфортом, створеним новими технологіями. 5 різноманітних ресторанів, панорамний басейн на 11 поверсі, ексклюзивна кухня Pacific Rim, spa-клуб та персональна турбота– це все чекає на вас у готелі.Розташований у самому серці Харкова, Kharkiv Palace - це сучасне бачення концепції гранд-готелів, які з часом стають справжніми легендами. Входить до колекції розкішних готелів «Premier Hotels».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ