Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Представники «Вільних профспілок» зривають засідання робочої групи по «Привокзальному» ринку

Окремі підприємці та представники «Вільних профспілок» заважають проведенню засідань робочої групи, яка вивчає ситуацію на ринку «Привокзальний». Про це офіційно повідомила директор міського департаменту економічної політики Ірина Кулинич, відповідаючи на журналістський запит. Про це пише "Вголос".

Зокрема, Ірина Кулинич зазначила, що «станом на сьогодні відбулося три засідання робочої групи... на яких розглядалося питання відновлення електро-, газо-, водопостачання та водовідведення, надання послуг із вивезення побутових відходів, економічного обґрунтування тарифів, правомірності користування майном власниками павільйонів та ТзОВ «Привокзальний» ринок на вулиці Горської, 2.

Однак, усі засідання були зірвані представниками окремих підприємців та торгівців, які є членами «Вільних профспілок», - йдеться у відповіді Ірини Кулинич.

Офіційно підтверджено і факт незаконного обілечування «вуличних торговців» біля «Привокзального», яке здійснювали представники самопроголошеної адміністрації ринку.

«В ході одного із рейдів представниками Франківської районної адміністрації Франківського РВ міліції вилучено чек у торговця, який реалізовував свою продукцію на тротуарі по вул. Городоцькій. Дані матеріали передані у Франківський РВ ЛМУ ГУ України у Львівській області для відповідного реагування», повідомила вона.

vgolos.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ