Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбудуться перші тематичні зустрічі у рамках проекту «Працюй у Львові»

Сьогодні, 25 квітня, о 10.00 у великій сесійній залі Львівської міської ради (к. 202) розпочнуться тематичні зустрічі компаній, експертів з різних галузей, викладачів та студентів львівських вищих навчальних закладів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Обговорять теми: «Готельно-ресторанний бізнес, заклади швидкого харчування: а як сьогодні?», «Банківська справа: рахуємо, кредитуємо, страхуємо», «Інформаційні мережі зв’язку. У ногу з часом». Зустрічі відбудуться для предметного обговорення особливостей підбору та пошуку персоналу, у рамках проекту «Працюй у Львові».

Програма зустрічей

10.00 до 12.00 – «Готельно-ресторанний бізнес, заклади швидкого харчування: а як сьогодні?»

12.30 до 14.30 - «Банківська справа: рахуємо, кредитуємо, страхуємо»

15.00 до 17.00 - «Інформаційні мережі зв’язку. У ногу з часом».

Завтра, 26 квітня, об 11:00 розпочнеться круглий стіл «Система продаж - стратегія в майбутнє». Опісля, від 13.30 до 15.30, відбудеться тематична зустріч бізнес-середовища, студентського (молодіжного) середовища і громадського сектору на тему  «Медіапростір: кого ми потребуємо».

Нагадаємо, 25-26 та 29 квітня 2014 року у приміщенні Львівської міської ради відбудуться тематичні круглі столи «Працюй у Львові!». Ці зустрічі - це платформа для фахового обговорення питань працевлаштування з експертами сфери управління персоналом та керівниками компаній, студентством та викладацьким складом.

Організатори зустрічей: Львівська міська рада, програма стажування «Перший кар’єрний крок». Інформаційна підтримка: Асоціація фахівців з управління людськими ресурсами, Європейська бізнес-асоціація, Львівський Туристичний Альянс.

Учасники тематичних зустрічей – це 20 компаній Львова, 10 експертів з різних галузей,  викладачі і студенти ВНЗ міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ