Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

28 квітня пікетуватимуть Львівську ОДА

Активніше діяти, зокрема, у призначенні керівників силових структур області, закликає голову ЛОДА Ірину Сех та голову Львівської облради Петра Колодія ГФ «Рабів до раю не пускають». Заклик до дій активісти висловлять у спільному пікеті з іншими громадськими організаціями у понеділок, 28 квітня. Повідомила прес-служба організації.

«Не маємо претензій до керівництва області та причин висловлювати їм протест. Проте, хочемо побачити активні дії щодо призначення місцевого керівника Народної гвардії, начальників обласної ДАІ та МВС», - заявив голова громадського формування Іван Спринський.

Тож у понеділок під Львівською облдержадміністрацією відбудеться пікет. Представники Автономного опору, «Варти-1», «Дорожнього контролю», громадського формування «Рабів до раю не впускають», та інших організацій і формувань висловлять протест щодо гальмування процесу призначення головного міліціонера області.

Пікет відбуватиметься саме проти повільного призначення, а не проти певних посадових осіб. Наші активісти усвідомлюють доцільність у виконанні службових обов’язків головою облдержадміністрації та обласної ради. І попри ймовірні зауваження щодо них, необхідно розуміти загрозу іноземного військового вторгнення та ймовірність провокацій у Львові на травневі свята. Тому закликаємо активних та свідомих громадян утриматися від зайвого критиканства. Натомість, раціональнішим буде об’єднати зусилля для зміни й покращення ситуації в України та Львові зокрема.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ