Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Священий Синод УПЦ КП закликав українців голосувати свідомо

Священий Синод Української Православної Церкви Київського Патріархату звернувся до українців з нагоди з нагоди виборів Президента України. Закликавши прийти на вибори і голосувати свідомо.

Подаємо текст звернення повністю:

«Дорогі брати і сестри! Шановні співвітчизники!

25 травня 2014 р. відбудуться вибори Президента України. Цього разу вони відбуваються у надзвичайних умовах – після втечі колишнього Президента, під час зовнішньої агресії з боку Росії та боротьби з терористичною діяльністю і сепаратизмом всередині нашої держави.

Від імені Церкви ми закликаємо всіх громадян 25 травня прийти на виборчі дільниці, проголосувати свідомо за того з кандидатів, хто на вашу думку найкраще здатен захистити свободу, незалежність, суверенітет, територіальну цілісність України.

Президент бере на плечі великий тягар відповідальності. Тому кожен, хто йде до влади, повинен зважити, чи підніме цей тягар, чи захистить Україну, чи принесе народу мир. Якщо кандидат свідомо готовий служити Україні, а не шукає вигоди від влади, як це сталося з попереднім Президентом, – Церква закликає Боже благословення на його добрі справи.

Закликаємо всіх віруючих до молитви про успішне проведення виборів і обрання достойного Президента.

Нагадуємо всім, хто бере участь у забезпеченні виборчого процесу – кандидатам, членам виборчих комісій, суддям, правоохоронцям та іншим – про відповідальність не лише перед законом, але і перед Богом за проведення чесних і справедливих виборів.

Нехай Бог благословить український народ провести вибори в мирі та обрати гідного Президента.

Вітаємо всіх словами Великодньої радості – Христос Воскрес!

Від імені Священного Синоду УПЦ Київського Патріархату – ФІЛАРЕТ, Патріарх Київський і всієї Руси-України». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ