Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На «Львів-ТБ» новий в.о. директора

В.о. директора комунального підприємства Львівської обласної ради «Телерадіокомпанії «Львів-ТБ» став Ярослав Антонійчук. Про це Гал-інфо повідомили в облраді.

Досі посаду директора обіймав Максим Ощіпко, який напередодні підписав наказ про скорочення працівників відділу "Львівщина. Газета Львівської обласної ради". Відтак, газета перестала існувати. 

Ярослав Антонійчук працював журналістом на «Львів-ТБ».

На сайті «Львів-ТБ» у рубриці журналісти Ярослав Антонійчук написав:

"Я романтик, і люблю мріяти. Люблю красу та мистецтво. Я оптиміст та позитивна людина. Я не ідеальний і не поганий - я такий, який я є. Пріоритетними маю ті бажання, які несуть в життя добро та радість, - як для себе, так і для інших. У мене є певні амбіції, заради яких я готовий наполегливо працювати, та відстоювати свої позиції, але вони не пов'язані ані з досягненням фінансового багатства, ані з отриманням влади та контролю над людьми. При цьому не відмовився б, якби ці миті були присутніми.
Я живу чесно, і мені нема чого приховувати від людей. Я завжди кажу правду. Я відповідаю за свої слова - діями. Я знаю, чого хочу, визнаю свої бажання, мрії, свій свідомий намір, і роблю те, що сприяє досягненню моєї мети, не порушуючи при цьому прав та волі інших людей. Не люблю робити щось задля "показухи", поспішати, метушитися. Мабуть, сюди більше нема чого додати, бо все інше буде лише подробицями до написанного. Зрештою, я залюбки їх розкрию, якщо у когось буде бажання про них дізнатись докладніше )))".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ