Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Водії громадського транспорту продовжують зухвало порушувати ПДД. Фото

У Львові 22 травня близько 20:30 водій автобусу, що рухався маршрутом 3А, відчинив двері на світлофорі, аби впустити в салон людину. При цьому він розмовляв по телефону.

Порушення з боку водія автобуса з державним номером ВС 4265 СІ, який належить Львівському комунальному АТП-1, було зафіксовано на проспекті Свободи. Він порушив правила посадки та висадки пасажирів, за що передбачений штраф 255-340 грн, а в разі виникнення внаслідок таких дій аварійної ситуації – штраф 680-850 грн або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 6 до 12 місяців.  

Окрім того, керуючи автобусом зі значною кількістю пасажирів, водій дозволив собі розмовляти по телефону, за що передбачений штраф за статтею 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення в розмірі від 425 до 510 гривень.

Нагадаємо, що з 1 травня вартість проїзду в громадському транспорті у Львові була підвищена з 2 грн до 3 грн за одну поїздку. Одним із пунктів обґрунтування необхідності підвищити вартість проїзду було "підвищення якості обслуговування пасажирів".

Фото - Сергій Бобра

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ