Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На західному кордоні фіксують збільшення нелегальних мігрантів

Прикордонники Мостиського прикордонного загону констатують зменшення пасажиро-транспортного потоку в пунктах пропуску у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, постійні спроби переміщення у пунктах пропуску через кордон зброї, боєприпасів, наркотичних речовин, психотропних засобів та активізацію процесів нелегальної міграції громадян Російської Федерації, Молдови, В’єтнаму, Сирії, Ірану та Туреччини. Про це повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

За звітний період на ділянці загону кордон перетнули 2,5 млн. осіб та 887 тис. транспортних засобів. Персонал загону затримав 62 особи за спробу порушення державного кордону, у тому числі 20 нелегальних мігрантів, вилучено 23 одиниці зброї, у 84 випадках у пунктах пропуску виявлено 70 тисяч пачок цигарок на суму 270 тис. грн., поінформовано працівників митної служби про 147 випадків порушення порядку переміщення товарів через державний кордон на суму 625 тис. гривень, до адміністративної відповідальності притягнуто 363 особи та накладено штрафів на суму 147 тис. гривень, за інформацією прикордонних нарядів в пунктах пропуску вилучено 11 транспортних засобів з ознаками підробки номерів агрегатів та невідповідністю документів, 17 автомобілів, як засіб переміщення контрабанди, виявлено 2 підробних, 5 чужих та 70 недійсних паспортних документів у громадян під час здійснення прикордонного контролю в пунктах пропуску.

Протягом п’яти місяців персонал виконував завдання в умовах складної суспільно-політичної обстановки на ділянці відповідальності. Усі прикордонні підрозділи загону організовують службу в умовах повної бойової готовності та здійснюють охорону державного кордону по посиленому варіанту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ