Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський мото-клуб «HULIGAN» пробігом відзначить своє десятиріччя

В суботу, 31 травня, Львівський байкер-клуб «HULIGAN» з нагоди 10-річчя клубу проведе низку заходів для мешканців міста. З 13:30 містом проїде колона байкерів, яка зробить зупинку на проспекті Свободи, а згодом вирушить до Центрального парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького, щоб презентувати неймовірне каскадерське мотошоу, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Колона байкерів, з України та з різних країн Європи, проїде містом за маршрутом:  вул Стрийська – Героїв Майдану – Д. Вітовського – І. Франка – Зелена – Сихівська – просп. Червоної Калини – Угорська – Д. Карбишева – С. Литвиненка – П. Мирного – Козельницька – І. Чмоли – Стрийська – В. Великого – І. Виговського – Є. Патона – Ряшівська – Городоцька – Кондукторська – Любінська – Окружна – В. Антоновича – Митрополита Андрея – пл. св. Юра – М. Устияновича – Технічна – С. Крушельницької – Січових Стрільців – акад. В. Гнатюка – просп. Свободи, де зробить зупинку й усі охочі зможуть побачити величезну кількість різноманітних байків.

«В кінці цього тижня наш клуб буде відзначати 10-ту річницю від створення. На честь цієї події ми підготували свято, яке буде стосуватись не тільки байкерів, а й жителів та гостей міста. Свої каскадерські вміння покаже польська команда FMX-ерів, які здійснюватимуть карколомні трюки біля Парку культури. Очікуємо, що близько 300 – 350 байкерів долучаться до нашого заходу, адже дзвінків дуже багато і з областей України, і з країн Європи.

Близько 14:00 години наша колона заїде в центр міста і зробить зупинку на проспекті Свободи, де усі охочі зможуть сфотографуватись та поспілкуватись з мотоциклістами.

Під час проїзду колони містом нас супроводжуватиме екіпаж ДАІ, також для безпеки руху під час проїзду колони будуть частково перекривати перехрестя», - зазначив Сергій Панік, президент клубу «HULIGAN MFC».

Після зупинки в центрі міста мотоциклісти вирушать до Центрального парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького, де покажуть глядачам проект «SKYFIGHTERS FMXSHOW», який включає у себе виступи вело та мото-каскадерів зі стрибками і трюками на висоті 4 метри та багато інших атракцій.

«Хотілося б подякувати мотоклубу «HULIGAN» за соціальні акції, які вони проводять у нашому місті. Минулого місяця спільними зусиллями було відновлено спортивний майданчик на вулиці Кирила і Мефодія. Мешканці задоволені, тепер багато людей приходить, щоб пограти у баскетбол», - зазначив Юрій Юрдига, спеціаліст відділу фізичної культури та спорту ЛМР. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ