Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Названо найкращих інвесторів Львівщини 2013 року

29 травня у рамках Міжнародного Економічного форуму «Україна – Канада» підведено підсумки та нагороджено найкращих інвесторів Львівщини 2013 року. Повідомили організатори.

Цьогоріч для участі у конкурсі зголосилося 18 учасників, до фіналу потрапило 6 компаній. ЛТПП та ЛОДА спільно із Львівським регіональним центром з інвестицій та розвитку оцінювали результати діяльності інвесторів на основі даних Головного управління статистики у Львівській області.  Основними критеріями відбору стали такі показники, як обсяги внесених компаніями інвестицій, обсяги виготовленої продукції / наданих послуг, а також кількість працівників підприємств.

Отже, лауреатами конкурсу стали  такі бізнеси.

Публічне Акціонерне Товариство «Ідея Банк» (за активний динамічний розвиток мережі, визнання на численних міжнародних конкурсах у 2013 році, лідерство із впровадження Інтернет-банкінгу  та за значне  зростання обсягів надання фінансових послуг).

Публічне Акціонерне Товариство «Кредобанк» (за активне кредитування економіки України та участь у розвитку банківської системи регіону та України).

Товариство з обмеженою відповідальністю «Дослідно-Механічний Завод «Карпати» (за нарощення обсягів виробництва, розширення номенклатури продукції, підвищення її якості та надійності, вдосконалення технології виготовлення та розвиток тісних контактів з іноземними підприємствами видобувної, деревообробної, металообробної, паливно-енергетичної промисловості).

Товариство з обмеженою відповідальністю «ОДВ-Електрик» (за впровадження інновацій у виробництво електромеханічного обладнання, за економічно ефективне отримання більш надійної продукції, за вагому позицію на міжнародному ринку автомобілебудування та постійне впровадження нових проектів спільно із колегами провідних європейських компаній).

Дипломами переможців конкурсу та спеціальними авторськими статуетками нагороджені такі  компанії.

У номінації «ІНВЕСТОР РОКУ 2013: найкраща вітчизняна інвестиція»  - Публічне акціонерне товариство «Львівська кондитерська фабрика «Світоч» (за швидку динаміку розвитку, створення сучасного дистрибуційного центру, нових лабораторій: аналітичної, мікробіологічної та патогенної; запровадження принципово нового автоматизованого виробництва. За успішну реалізацію нової лінії з пакування розчинної кави Nescafe, що ознаменувала перехід «Світоча» на якісно новий рівень: від місцевої кондитерської фабрики до регіонального виробничого центру Nestle у таких напрямах бізнесу як кондитерське виробництво та кава).

У номінації «ІНВЕСТОР РОКУ 2013: найкраща іноземна інвестиція» - Товариство з обмеженою відповідальністю «Леоні Ваерінг Системс Уа ГМБХ» (за динамічний розвиток підприємства, достойне місце на міжнародному ринку виробників та по­стачальників дроту, кабелю і кабельних мереж для автомобільної промисловості, а також авіації, морської, медичної і побутової техніки; за залучення вагомих інвестицій в економіку регіону та України. За впровадження нового виробничого підрозділу ВТ 02 - виготовлення кабельних мереж для AutoEuropaPamela (Португалія).


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ