Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Директор департаменту містобудування не впізнав свій підпис під дозволом на незаконне будівництво

У Львові на вулиці Личаківській, 259, незаконно зводять багатоквартирний житловий будинок. Про це повідомив директор департаменту містобудування ЛМР Андрій Павлів. За його словами, документи на будівництво підроблені.

Як зазначають мешканці району, у 2013 році, коли почалось будівництво, говорили, що тут  буде котедж. Тобто будинок на 2-3 поверхи, а не на 5, як це єтепер.

«Ми бачимо самочинне будівництво, яке не відповідає ніяким нормам і правилам забудови у Львові. Окрім того, що воно ведеться незрозуміло ким і як, я можу стверджувати, що будівництво ведеться за підробленими документами. Ми звернулись до інстанцій, які надавали технічні умови для будівництва: спитались на яких підставах вони видали необхідні умови. У відповідь нам показали документ, підписаний, на мій подив, мною. Перевіривши у базі даних, ми переконались, що такого рішення нема», – зазначив директор департаменту містобудування ЛМР Андрій Павлів.

На плакаті біля забудови зазначено, що замовником є товариство з обмеженою відповідальністю «Лідер Моноліт». Андрій Павлів розповів, що такого забудовника у базі даних до цього часу не існувало.

Як зазначив начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин ЛМР Михайло Бокало: «Ця земельна ділянка була приватизована під індивідуальний житловий будинок ще в 90-их роках. 2006 року вона була перепродана також для обслуговування малоповерхового індивідуального житлового будинку. Тобто ця забудова є повністю незаконною».

Додамо, що прес-служба Львівської міської ради з приводу забудовника повідомила: замовник – Товариство з обмеженою відповідальністю «Лідер Моноліт», 79016, м. Львів, вул. Городоцька, 111/3. Площа земельної ділянки – 0,1 га. Державний акт на право власності на земельну ділянку – Лучинська Олександра (учасник ТЗОВ «Лідер Моноліт»). Містобудівні умови та обмеження департамент містобудування не видавав. На цей момент документи перебувають на розгляді структурних підрозділів Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ