Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Через рішення Порошенка львівські десантники перетворились на мішень для терористів

Навіть маючи точні координати вогневих точок бойовиків, львівські десантники, які тримають оборону Луганського міжнародного аеропорту, перетворилися на живу мішень - через рішення президента не використовувати авіацію та артилерію в містах. Про це Гал-інфо розповів Дмитро Снєгирьов, активіст з Луганська, співголова Громадської ініціативи «Права Справа».

«Захоплення перинатального центру у Луганську намагається спростувати міністр охорони здоров’я. Але з даху будівлі працюють коректувальники вогню та снайпери, це дозволяє влучно "працювати" по аеропорту. В результаті чого було пошкоджено комунікативний вузол та газову трубу.  

Заяви міністра виглядають дурнуватими. Замість евакуювати вагітних і погасити цей осередок обстрілу, він фактично бере персональну відповідальність за життя львівських десантників, яких по кілька разів на день обстрілюють», - сказав активіст.

Він додав: «Маючи координати вогневих точок, десантники не можуть працювати через заборону Порошенка використовувати авіацію та артилерію. З цього користуються терористи, а військові перетворилися на живих мішеней і можуть відповідати лише зі стрілецької зброї».

Він додав, що, незважаючи на це, військові ведуть прицільний вогонь у відповідь.

Фото - Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ