Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Гаврилюк каже, що він у безпеці - в полон потрапив інший

Козак Михайло Гаврилюк особисто спростував чутки про своє перебування у полоні в террористів на території Донецкої області.

На його сторінці у Фейсбуці з'явилося аудіозвернення, в якому чоловік повідомляє, що він у безпеці.

«Браття мої! Я, Гаврилюк Михайло Віталійович, в повній безпеці. Про мій арешт - це чутки. Одна біда є: наш один учасник попав у полон. Сам я у безпеці, якщо ви хочете взнати правду, заходьте на мої сторінки, ви все там почуєте. Більш конкретну інформацію я розкажу при нагоді. Всім гарно дякую за те, що ви переживали. Завдяки вашим молитвам нам вдалося покинути окуповану територію», - йдеться у записі.

Нагадаємо, 10 липня ЗМІ поширили повідомлення, що буцімто терористи захопили в полон народного героя Майдану - козака з Буковини Михайла Гаврилюка, який взимку з гідністю пережив знущання «беркутівців».

За даними ЗМІ, напередодні вранці він і ще троє чоловіків у мікроавтобусі виїхали з Києва до Слов'янська - повезли харчі, ліки і засоби гігієни для бійців четвертої сотні Майдану. На Донеччині всі четверо нібито потрапили до рук терористів. При цьому припускалося, що бранців можуть вивезти у Росію.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ