Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Львів – безпечне місто" нанесли інформаційну розмітку на пішохідні переходи міста

Активісти громадської ініціативи "Львів – безпечне місто" нанесли інформаційні написи на пішохідні переходи "подивись ліворуч" та "подивись праворуч". Таким чином активісти хочуть нагадати пішоходам про правила безпечного перетину проїзної частини.

"Цей захід спрямований на формування культури дорожнього руху, адже наша мета - зменшити кількість ДТП, особливо, за участю дітей та пішоходів. Цей досвід ми перейняли у колег з-за кордону. Зокрема, аналогічні малюнки "look left" є на пішохідних переходах у Великобританії. Ми малюємо два види надписів - для дорослих і для дітей. Для дітей - поблизу дитячих майданчиків і шкіл. Ці надписи більш позитивні зі смайликами. На усіх інших переходах - звичайні надписи зі стрілочками", - розповіла Олександра Паняк, керівник кампанії з безпеки дорожнього руху.

Наразі активісти нанесли розмітку на пішохідних переходах мікрорайону Сихів, зокрема на вул. Зубрівська, вул. Довженка, вул. Чукаріна, проспекті Червоної Калини. Також активісти нанесли позначки на переходах вул. Стрийська, Княгині Ольги та вул. Симоненка.

Фото - група "Львів - безпечне місто"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ