Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові перший поверх і підвал будинку на пл. Ринок продали за майже 17 млн грн

Сьогодні, 22 липня, місто продало на аукціоні приміщення на пл. Ринок, 28. Переможцем став учасник №7, який купив приміщення за 16 млн 800 тис. грн, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, стартова ціна становила 5 млн. 349 тис. грн. Як і сподівалось управління комунальної власності, у результаті торгів ціна зросла і бюджет міста отримав значно більші надходження.

«Щойно відбувся аукціон з продажу приміщення за адресою: площа Ринок, 28. Стартова ціна становила 5 мільйонів 349 тисяч гривень. Переможець купив даний об’єкт за ціною 16 мільйонів 800 тисяч гривень. Місто дуже раде проведенню цього аукціону, тому що він ще раз підкреслив, що всі кроки, які управління комунальної власності робило у напрямку продажу приміщення аукціону, були дуже правильними. Оскільки це були максимальні надходження до бюджету і прозора процедура продажу майна. Сподіваюся, що ми всі інші об’єкти будемо продавати в аналогічний спосіб. Ми вітаємо нашого переможця.

Ціна дуже хороша, вона зросла більше, як у 3 рази. І ще раз показала, скільки може коштувати нерухомість у місті.

В аукціоні брало участь 11 учасників. Заявки подало 12 учасників. Один заявник не був визнаний учасником, оскільки він не сплатив гарантійний внесок у розмірі 10% від стартової ціни продажу, що складало трохи більше 500 тисяч.

Місто не ставило ніяких застережень стосовно подальшого використання об’єкту, звісно, згідно до чинного законодавства.

Станом на сьогодні, немає жодних, з юридичної точки зору, застережень щодо проведення аукціону. Як ви знаєте, була ухвала про призупинення аукціону. Минулої п’ятниці суд її скасував. І, відтак, управління комунальної власності у передбачений спосіб законодавством провело цей аукціон.

Управління комунальної власності готує позов до суду про стягнення коштів, які повинен сплатити попередній орендар», - розповідає начальник управління комунальної власності Львівської міської ради Інна Свистун.

Нагадаємо, площа приміщення на пл. Ринок, 28 – 314 кв. м. Це перший поверх і підвал.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ