Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові обговорили юридичні аспекти операцій з нерухомістю

Близько тридцяти учасників – представників бізнесу у сфері нерухомості та будівництва, нотаріату, юридичної спільноти обговорили юридичні аспекти здійснення операцій з нерухомістю. Організатором заходу, який недавно відбувся у Львові, виступила одна з провідних юридичних фірм Львова - ЮК «Legalaid».

Розпочали семінар із вітального слова керуючого партнера ЮК «Legalaid» Тараса Бачинського та його доповіді «Уникнення ризиків при набутті права власності на нерухомість». Директор департаменту Львівської містобудівної політики Андрій Павлів розповів про особливості забудови Львова, проблеми будівництва в місті та нові проекти.

Також учасники мали змогу почути відповіді на актуальні питання щодо реєстрації прав на нерухомість від начальника відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Головного управління юстиції у Львівській області Святослава-Данила Юськіва. Питання контролю та нагляду за дотриманням будівельних стандартів розкрив начальник Управління державного контролю у сфері містобудування Інспекції ДАБК у Львівській області Ігор Полюга.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ