Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Терористи продають уламки збитого "Боїнга"

Терористи, які займалися мародерством на місці падіння малазійського "Боїнга" в Донецькій області, почали розпилювати частини літака здавати їх на металобрухт. Про це повідомив радник міністра МВС Антон Геращенко.

"Після того, як терористи-мародери викрали всі готівкові гроші, коштовності, мобільні телефони, кредитні картки, вони взялися за свою улюблену справу - здачу брухту. Алюміній, з якого зроблений літак, він же дорогий! Це зовсім не те, що красти і продавати чавунні люки та огорожі з кладовища. А чого добру пропадати? Експерти ще мають зібрати та упакувати десятки тисяч фрагментів Боїнга 777. Боюся, що металевих деталей, крім тих, які впали у важко доступній місцевості, буде вкрай мало в розпорядженні фахівців. Таким чином терористи мародери поєднали приємне з корисним. Приємне - це здати дорогий алюмінієвий брухт, який впав просто з неба, в приймальний пункт металобрухту. Корисне - допомогти Путіну приховати сліди злочину. Адже слідів від елементів ураження зенітної ракети "Бук М1" було особливо багато на алюмінієвій обшивці Боїнга, яка взяла на себе перший удар", - зазначив А.Геращенко.

Як повідомлялося, про те, що терористи почали розрізати алюмінієві частини Боїнга, повідомив офіційний представник ОБСЄ Майкл Боцюрків. Фото Getty Images

fakty.ictv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ