Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Українці написали листа Меркель – просять цінувати життя більше за газ

Українці у Португалії написали листа канцлеру Німеччини Ангелі Меркель із закликом визнати Путіна «диктатором, що відкрито підтримує тероризм». Про це Медіа-порталу VIDIA повідомили у Спілці українців у Португалії.

У понеділок, 21 липня, українська громада провела мітинг під посольством Німеччини в Лісабоні, щоб «виразити свою незгоду з надто «м’яткою» позицією канцлера Німеччини пані Ангели Меркель щодо агресії путінської Росії по відношенню до України». Учасники акції підписали листа до німецького канцлера.

unnamed (1)

unnamed (2)

«В Україні немає етнічного конфлікту. Путін нас українців, що виступили проти корупції і диктатури Януковича, називає фашистами і нацистами. Це штампи КДБ СРСР. Наша, багатомільйонна громада живе  у країнах ЄС вже багато років. Чи зарекомендували ми себе такими?», – звертаються українські активісти до пані Меркель.

«Пані Меркель, Путін — це не політик, що захищає інтереси своєї країни! Путін —  диктатор, що відкрито підтримує тероризм проти цілісності України, а тепер ще й життів цивільних громадян інших країн, зокрема і ЄС, – йдеться у листі. – Зупинити тероризм — це спільне завдання всіх людей, що хочуть миру. Маємо надію, що у новій Європі людське життя —  цінніше за ціну на російській газ».

unnamed

Як відомо, раніше канцлер Німеччини Ангела Меркель заявляла, що вводити додаткові санкції проти РФ у зв’язку із катастрофою Боїнга-777 поки що зарано. Вона також висловлювала думку, що пошуку діалогу з російським президентом альтернатив не існує.

VIDIA


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ