Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Набережний квартал» - темпи будівництва вражають

Тимчасові труднощі з дозвільною документацією «Набережного кварталу» завершились. Відтепер, на радість майбутніх мешканців багатоквартирного будинку на вул. Пулюя, 36 у Львові, будівництво цього амбітного проекту відновилось, причому надзвичайними темпами. Лише на одному майданчику «Набережний квартал» зупинятись не буде, - отож «НК» прийшов до міста Лева серйозно та надовго. Про це повідомили в будівельній компанії.

«Днями ми отримали від Державно-архітектурної будівельної інспекції нові Декларації про початок будівництва нашого проекту, - повідомив співзасновник ЖК «Набережний квартал» Юрій Сусляк, - також ми провели декілька зустрічей із мешканцями гуртожитку, що розташований поруч, та представниками громадських організацій, які висловлювали певні сумніви щодо законності нашого будівництва. Компромісу, здається, досягнуто – ми допоможемо мешканцям гуртожитку у вирішенні їхніх проблем щодо відновлення фасаду будинку, встановлення метало-пластикових вікон, ремонту під’їздів та облаштування прибудинкової території навколо гуртожитку, зокрема, побудови дитячого майданчику, а також виправимо певні неузгодженості в дозвільних документах будівництва, зокрема, щодо поверховості забудови, побудови секцій навпроти гуртожитку тощо. Також ми взяли на себе відповідні зобов’язання щодо графіків нашої роботи, яка буде здійснюватись з 8-00 до 21-00.

Невеличка затримка не повинна серйозно вплинути на графік здачі будинків в експлуатацію – вже восени цього року перші мешканці третьої секції, відповідно до договорів, зможуть отримати ключі від своїх помешкань. Загалом станом на сьогодні близько півтори сотні людей виявили бажання оселитися в «Набережному кварталі» у Львові – ці люди довірились нам, стали нашими інвесторами та партнерами і ми не маємо права не виправдати їхніх сподівань».

За словами Юрія Сусляка, лише одним будівництвом у Львові на вулиці Пулюя «Набережний квартал» обмежуватись не буде.

«Ми плануємо взяти ще декілька ділянок під забудову у столиці Галичини, - це основний доказ того, що ми прийшли до Львова серйозно та надовго і те, що ми цінуємо свою ділову репутацію та добре ім’я «Набережного кварталу», - зазначив Юрій Сусляк.

Довідка.

Навесні 2014 року розпочалось будівництво «Набережного кварталу» у Львові. Це 13 секційний будинок в спальному районі міста з добре розвиненою інфраструктурою. Ціна 1 кв.м. житла у «Набережному кварталі» складає сьогодні 5 900 гривень, що є найнижчою ціновою пропозицією новобудов у Львові.

Отримати більше інформації Ви зможете, завітавши до Центрів продажу «НК» у м. Львові на вул. Гнатюка, 12 БЦ «Ріус» або на вул. Івана Пулюя, 32.

Працюємо щоденно без вихідних з 9-00 до 21-00.

Телефони для довідок: +38 (032) 253-80-20, +38 (068) 222-20-12, +38 (093) 684-00-00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ