Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мото-рок фестиваль «Західний вітер» збиратиме кошти для військових у зоні АТО

Міжнародний мото-рок фестиваль «Західний вітер», який проходитиме у Львові на відпочинковій базі «Гранд- Резорт» з 25 до 27 липня, відбудеться на підтримку військовослужбовців, які знаходяться в зоні АТО, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Метою проведення фестивалю є: популяризація моторуху серед молоді, духовне, технічне та фізичне виховання молоді, взаємозбагачення молодіжних культур різних країн, євро-рок інтеграція, толерантність до різних життєвих позицій.

Організація з 2004 року проводить найбільші байкерські з’їзди на території Західної України. У 2014 році проводимо IX Міжнародний мото-рок фестиваль «Західний Вітер», що проходитиме у Львові 25-27 липня (детальна інформація на www.lionsmc-ukraine.com).

Цього року Фестиваль пройде на підтримку військовослужбовців, які знаходяться у зоні АТО. Волонтери зі скриньками будуть допомагати у зборі коштів.

Разом з тим, продовжує свою справу всеукраїнська акція «Мотосерце», яку започаткувала організація у 2013 році (детальна інформація на www.motoserce.lionsmc-ukraine.com)», - йдеться у повідомленні від організаторів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ