Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Україні варто готуватись до війни. Росія вдарить з брянського напрямку прямо по Києву, - політолог

Президент Росії Володимир Путін дуже хоче розв’язати повномасштабну війну проти Україною. Сьогодні всі пересування та маневри російських військ на кордоні свідчать про те, що він приміряється як тигр-людожер перед стрибком. Про це сьогодні, 24 липня, в коментарі Гал-інфо розповів політолог Олег Соскін.

«Зрозуміло, що без його втручання його терористи на Донбасі не вистоять проти української армії. Це буде перша його поразка після успішної кампанії в Криму у цьому системному двобої з Україною. Поразка потягне за собою погіршення його політичних ставок, а це для Путіна та його «яструбів» є неприпустимим. Він хоче напасти і розуміє, що у нього є тільки одна спроба. Вона має бути тільки успішною», - сказав політолог.

За його словами, Путіна більше не цікавить Донбас, і він готовий іти ва-банк.

«Він одразу піде на Київ. Це буде як удар списом. Він вдарить по брянському напрямку, авіація, танки, ракети. Йому потрібен головний приз і цим призом є Київ, адже тільки тоді він відродить головний постулат російської імперії, яку сповідує екстремістська кліка Путіна - Гундяєва. Для реалізації задуманого у нього буде тільки доба», - переконаний Олег Соскін.

Політолог додав, що сьогодні цей план розробляють, але якщо Путін побачить, що можливості для нападу нема, тоді він буде продовжувати законсервувати конфлікт у такому стані, у якому він є зараз.

«Він утримуватиме таку ситуацію до виборів, будуть далі сутички на кордоні, буде гра на виснаження», - сказав Олег Соскін.

За словами політолога, всі сили потрібно кинути на захист брянського напрямку – Сумська та Чернігівська область, там маємо бути готовими до відбиття атаки.

«Треба бути готовим до відбиття атаки і переводити війну на територію Росії. Треба одразу ж перетинати кордон і захоплювати російські міста. Не потрібно захищатися, а потрібно нападати і переносити війну на територію Путіна. Російські міста незахищені, їх буде легко взяти і зручно втримати. Не треба плакати і голосити до світової спільноти, яка нам не допоможе. Для них вигідно, щоб Росія загрузла у цьому, тоді Японія, США і Китай зможуть відщепнути собі шматки її території», - сказав Олег Соскін.

Фото - wartime.org.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ