Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Яценюк вчинив політичне дезертирство, - Герман

«Партія розвитку України» обурена політичними скандалами в умовах війни. Про це заявив член цієї політичної сили із Львівщини Михайло Герман на своїй сторінці у Facebook, коментуючи учорашню заяву лідерів двох політичних партій – «Свободи» та УДАРУ щодо виходу із коаліції, наслідком чого стала заява А.Яценюка про складання повноважень Прем’єр-міністра України.

«У стані війни підбирати політкоректні вислови стає все важче, - обурюєтеся М. Герман. - Особливо, якщо ворог не лише стріляє із «Градів», але й засів у стінах Верховної ради України та у найвищих владних кабінетах. Не можу зрозуміти, як так, коли у нашій державі війна, маленькі політичні «божки» думають про власне велике політичне майбутнє. Багато питань є в українців до уряду Яценюка. Але йти у відставку у час, коли держава потерпає від ворога.. Нерозумію. Не сприймаю. політичне дезертирство нічим не краще за військове!», - зазначив політик.

За словами М.Германа, нині є багато питань не лише до прем’єра. Однак, схоже, на Галичині усім виборцям слід активно замислитися, кого вони привели до влади і не повторити помилок минулого. «Свобода», яка постійно виголошує гучні політичні гасла, а як результат – повний хаос в усіх сферах діяльності та любов до Батьківщини «на камеру» - ось і всі досягнення.

«Є чимало питань і до тих, хто на Львівщині не так давно користувався безапеляційною підтримкою громади. Політичні проекти «Свобода» та «УДАР» вкотре показали своє власне обличчя, тепер все зрозуміло… Вийшовши із коаліції, ті, хто ще вчора так гучно заявляли про підтримку європейських цінностей, сьогодні ставлять хрест на європейському майбутньому нашої держави. Адже нестабільна політична ситуація рівноцінна нестабільній економічній ситуації. А відтак, усі маски скинуті, панова політикани! На жаль, у ці дні гинуть не лише сотні українців на полі бою, відмирають старі політичні партії, які мислять вузькопартійними, подекуди антидержавними, інтересами! Шкода…», - йдеться у заяві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ