Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Експерт: Протягом трьох хвилин вони падали з висоти 10 км на землю, будучи ще живими

Пілот з багаторічним стажем керування Боїнгами заявив, що після попадання ракети в літак і до падіння лайнера на землю пасажири найімовірніше були ще живі.

Про це йдеться у сюжеті Фактів на ICTV.

Джордж Патрік Міллс, пілот літака "Боїнг 777": "Протягом трьох хвилин вони падали з висоти 10 км на землю, будучи ще живими. Я не може передати вам усього жаху цієї ситуації. У Сполучених Штатах є закон, згідно з яким навіть засуджені на смерть злочинці не мають так страждати. А тут йдеться про цілі родини з маленькими дітьми. Таке не повинно більше повторитися".

Нагадаємо, 17 липня близько 17.00 за київським часом авіалайнер «Боїнг-777» компанії Malaysia Airlines був збитий проросійськими бойовиками, ймовірно, з використанням установки зенітно-ракетного комплексу «Бук». За інформацією авіакомпанії, на борту було 283 пасажири і 15 членів екіпажу. За даними авіакомпанії Malaysia Airlines, на борту збитого «Боїнгу» було 192 громадянина Нідерландів, 44 громадянина Малайзії, включаючи 15 членів екіпажу і двох немовлят. Також в літаку було 27 громадян Австралії і 12 індонезійців, в числі яких було немовля; 10 громадян Великої Британії, включаючи одного громадянина з подвійним громадянством (Великої Британії і Південно-Африканської Республіки). Серед пасажирів також було 4 німців, 4 бельгійців, 3 філіппінців, 1 канадець і 1 новозеландець. Частину тіл, знайдених на місці катастрофи, уже перевезли до Нідерландів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ